Recyclage bouwafval

NV Pieters GCA is uw specialist in het recycleren van allerhande bouwafval, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Dit houdt concreet in dat materiaal kan aangeleverd, maar ook afgehaald worden. Wij zijn met andere woorden een tijdelijke opslagplaats waar al uw puin op een milieubewuste en veilige manier verwerkt wordt. Wij bieden u aldus twee pasklare oplossingen waarvan het milieu beter wordt:

  • U brengt per vrachtwagen het bouwafval tot onze breekcentrale, met als resultaat een zeer gescheiden verwerkingsproces te creëren. De materialen die voor dit selectief sorteringsproces in aanmerking komen zijn beton, baksteenpuin, grond en stenen, zand en stenen. Hieronder vindt u een korte uitleg van het verwerkingsproces:

    NV Pieters GCA - Lebbeke - Recyclage bouwafval

    Een kraan (1) brengt allereerst uw afval in de breekmachine (2), die alles tot gruis breekt. Via een transportband (3) wordt het gebroken materiaal hierna naar een zeefmachine (4) gebracht, die op haar beurt het gruis in diverse korrelgroottes (5) opdeelt. Een ingebouwde magneet haalt vervolgens aan de basis het ijzer uit het afval, terwijl de mogelijkheid bestaat om plastic en andere moeilijk te recycleren stoffen manueel van de transportband te verwijderen (6).
  • De andere mogelijkheid is dat wij ter plaatse komen. DIt is meestal het geval bij verder afgelegen werven, waar de frequente transporten niet opwegen tegen éénmalige verplaatsing van de infrastructuur. U kunt onze installatie ook met een minimum aan personeel huren, zo creëren wij voor elke situatie een win-win relatie waar iedereen beter van wordt.

Wij staan bovendien steeds tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende informatie. Aarzel dus niet ons te contacteren voor bijkomende inlichtingen of een offerte.

NV Pieters GCA, D’Helst 10, 9280 Lebbeke, Ligging, Tel.: +32 (0)52 41 20 02, Gsm : +32 (0)477 33 55 37, Fax: +32 (0)52 41 55 79, pieters.gca@proximedia.be , BTW BE0420 692 661